Perfekta er en klassiker!

For deg som trener for maraton, eller som løper ekstra langt, er et drikkebelte kjekt å ha. Det svenske produktet Perfekta har være en favoritt hos undertegnede i mange år.

Drikkebeltet Perfekta finnes i flere forskjellige modeller – det er Model C. som er undertegnedes favoritt, fordi det er plass til 8 flasker i det samme beltet. Dette er veldig praktisk – du kan ha såpass mange flasker du ønsker i beltet på en løpetur.

Vi har desverre ikke funnet dette produktet i noen norske butikker. Perfekte drikkebelte må du bestille direkte fra produsenten i Sverige.

Perfekta drikkebelte kan bestilles direkte fra perfekta.nu. Vær oppmerksom på at de oppererer ikke som vanlig nettbutikk. Du må sende dem bestillingen på e-post og du betaler når du har mottatt pakken – betalingsinformasjon kommer med pakken – du betaler ved å overføre pengene til en bank i Sverige – dette er nok uvant for mange, men det fungerer helt greit – undertegnede har gjort dette et par ganger.

Teknisk informasjon

  • Plass til åtte flasker (ca 1,8 dl i hver flaske).
  • Tilbys i fire størrelser: S, M, L og XL.
  • Innebygd lomme.

I bruk

perfekta_modelc

Perfekta-drikkebeltet har en lang tradisjon bak seg – faktisk flere tiår og beltet har ikke blitt endret mye i alle år – det som først og fremst er annerledes er korken på flaskene, og beltet har nå fått en lomme. Begge deler er bare positive.

Beltet opplevdes veldig behagelig, og flaskene er lett å ta av og på. Flaskene er av en perfekt størrelse, noe som gjør at det ikke er noe igjen i flasken på neste «drikkestasjon». En annen fordel med å bruke forholdsvis små flasker er at det øker fleksibiliteten – det gir oss muligheten til å velge plassering av enkeltflasker, dersom vi ikke bruker alle flaskene på samme løpetur.

Det er ikke lett å finne en ulempe med dette flaskebeltet. Kanskje det at beltet tilbys i forskjellige størrelser, det innebærer at du må kjøpe nytt beltet hvis beltet er for smalt for deg rundt livet.

Fordeler

  • Behagelig å bruke. Lett å ta flasken av og på beltet.
  • Passe størrelse på flaskene.
  • Innebygd lomme.

Ulempe?

  • Egentlig ingen ulempe.

Konklusjon

Perfekta er i utgangspunktet et drømmebelte for løpere, uten ulemper. Det er behagelig å ha på kroppen, og det er lett å ta flaskene av og på beltet. Videre har beltet en innebygd lomme, og flaskene har en passe størrelse.

Det eneste vi kommer på, som kan oppfattes som en ulempe, er at beltet tilbys i ulike størrelser. Det betyr at løperen må bestemme seg for én størrelse, og eventuelt kjøpe et nytt belte hvis lengden rundt livet blir endret. Dette er likevel ikke noen ulempe for selve opplevelsen av beltet, fordi har løperen funnet riktig størrelse, er beltet faktisk perfekt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *