Ny trend innen løping?

Det finnes et utrolig stort utvalg av utstyr som gjør det mulig å løpe med vann eller andre typer drikke på lange løpeturer. Det finnes både drikkebelter og drikkevester.

Hva som er best er selvfølgelig avhengig av personen og hva vedkommende blir vant til. For en del år tilbake var det meget populært med det svenske produktet Perfekta.

I dag er det drikkevester som er tingen. Hvis du ser en løper ute på gata eller i marka vil du med 90 prosent sannsynlighet se at vedkommende har med seg et drikkeveste.

Drikkebelter

Nathan er en type drikkebelte med relativt store flasker som tar relativt stor mengde væske. Fordelen er at det er lett å bruke.

Dette beltet har innbygde lommer for eventuelt nøkler eller andre saker. Ulempen med dette beltet er at flaskene er for store.

 

Perfekta er et væskebelte med relativt små flasker som tar relativt liten mengde med væske. Undertegnede har brukt dette produktet i mange år og er kjempefornøyd.

Merkelig nok selges ikke dette produktet i Norge – du må kjøpe det direkte fra produsenten i Sverige, men det er ikke noe problem, egentlig. Vi aner ikke hvorfor produktet ikke tilbys i norske sportbutikker, det er jo så fantastisk i bruk. Forklaringen er kanskje at Perfekta har sluttet å markedsføre produktet i Norge.

Drikkevester

Det virker som mange løpere har «sluttet» å bruke flaskebelte rundt livet, og nå virker det som «alle» løper med vester. Dette betyr altså at flaskene flyttes fra midjen og opp på brystet. Om denne populariteten er et markedsføringsgrep, det vet vi ikke.

Disse drikkevestene er vesentlig dyrere enn de fleste drikkebeltene. Som et eksempel koster mange av drikkevestene det dobbelte eller tredobbelte av de Perfekta-beltet koster.

Men, hvis du finner utstyr du trives med er det sikkert verdt pengene.

Salomon er en type drikkevest som er virkelig populær i dag.

Osprey er en annen modell som blant annet Løplabbet har på sitt lager.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *