Apper for trening

På denne siden finner du en oversikt over apper, programvare og nettjenester som kan brukes til å registrere treningsinformasjon, og skrive treningsdagbøker. Du vil også finne en oversikt over tester av treningsklokker.

Les også: Programvare-porten

Dette er produkter som gjerne kan brukes til å måle fremgang i treningen og for inspirasjon for videre trening.

Apper for mobile enheter

Dette er populære treningsapper for mobiltelefoner:

 • RunKeeper for iOS (iPhone) og Android. Dette er en app for deg som er aktiv på sosiale nettsteder. Denne kan du blant annet bruke til å skryte av dine treningsøkter, og sammenligne med andre brukere.

 • Runtastic er en app som gir deg informasjon om din treningstur og gir deg også gode råd og tips mens du trener. Appen registrerer hvor mye du har trent og eventuelt hvor langt du har løpt.

 • MapMyRun er en app som bruker GPS-funksjonen i mobilen din til å lage et kart over din treningstur. Denne appen gir deg blant annet informasjon om distanse, kalorieforbruk, og den gir deg også forslag om ernæring basert på hvordan det går med treningen, det vil si hvilket energinivå du har.

 • Strava er en app som kan brukes til å registrere, analysere og dele aktivitet hos løpere med en GPS-enhet. Du finner en liste over GPS-enheter som støtter Strava på denne siden.

Tester av treningsklokker

Her finner du en oversikt over tester av klokker med pulsmåler og GPS-funksjon:

Løplabbet har testet Garmin Enduro HR:

Løplabbet har testet Polar Vantage V2:

Løplabbet har testet Garmin Forerunner 945:

Treningsdagbøker for PC/mobil/nettbrett

Treningsdagbøker på Internett

 • Mylog
  Et norsk nettsted som blant annet tilbyr ernærings- og treningsdagbok.
 • Stå på
  Gratis treningsdagbok på Internett utviklet etter innspill fra Johan Kaggestad, Grete Waitz, Egil Olsen, Per Brogeland, Olav Wågan, Anders Brunes og Erik Røste.
 • Shapelink
  Gratis treningsdagbok som hjelper medlemmene å oppnå, og å holde orden på deres treningsmål ved å levere avanserte statistikk om treningen og om deres kosthold.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *